Medlemstur 2023: Røros og "Elden"

Det er 10 år siden venneforeningen hadde medlemstur til Røros med ELDEN som hovedattraksjon. Etter manges ønske gjør vi det igjen i år.

Det brinner en ELD er et historisk musikkspill som har blitt oppført utendørs på Røros hvert år siden 1994. Det er et norsk, historisk musikkteater skrevet av Arnfinn Strømmevold og Bertil Reithaug, og settes opp i spektakulære omgivelser midt i verdensarven Røros. Slagghaugene danner også i år en majestetisk scene for dramatikken. Elden tar oss med tilbake til årene 1718-1719 da 10 000 svenske soldater under kommando av general Carl Gustaf Armfeldt gikk mot Trondheim for å innta Norge, etter ordre fra Karl XII.

PROGRAM FOR TUREN                                

Onsdag 26. juli.

Bussavgang fra Trøndelag teater kl. 10.00. Vi kjører til Støren hvor vi blir servert snitter, wienerbrød og kaffe/te. Vi fortsetter opp gjennom Gauldalen og passerer Haltdalen før vi ankommer Røros ca. kl. 13.30. Innsjekk på Bergstadens hotell før vi får ønsket fritid i den vakre bergstaden. På ettermiddagen samles vi på hotellet til middag, før vi rusler opp til tribunene. Premiereforestillingen starter kl. 21.30, vi har plasser på felt B (midtfeltet). Tilbake på hotellet blir det servert litt nattmat for de som ønsker det.

Torsdag 27. juli.

Frokost på hotellet før bussavgang kl. 10.30. Vi kjører til Brekken og langs deler av Aursunden, og over fjellet til Stugudalen. Videre gjennom Tydal til Selbu. Her blir det et besøk hos Jentene på tunet – Chocolatier. Å lage sjokolade er et møysommelig arbeid, og hver eneste bit med Sjokoladefryd er laget for hånd. Deretter går turen til Norsk Radio- og Fjernsynsmuseum. Her blir det omvisning på begge museene, samt middagsbuffet med rømmegrøt og spekemat etterfulgt av dessert og kaffe. Beregnet ankomst Trondheim ca. kl. 19.00.

Pris

Pris pr person i dobbeltrom: kr 4.540, -

Tillegg for enkeltrom kr 970, -.

Prisen inkluderer:

  • reise med moderne turbuss fra Orklareiser/Nidaros tour
  • 1 overnatting på Bergstadens hotell
  • 1 frokost
  • 1 formiddagskaffe (snitter, wienerbrød og kaffe)
  • 1 middag og 1 nattmat på hotellet
  • middag, dessert og kaffe på Norsk Radio- og fjernsynsmuseum
  • billetter til B-feltet (midtfelt) på premiereforestillingen ELDEN
  • besøk hos Jentene på tunet
  • besøk med omvisning på Norsk Radio- og fjernsynsmuseum

PÅMELDING

- Bindende påmelding til Elin Moxnes tlf./sms 986 33 326 innen 05. mai 2023

- Betalingsfrist 15. mai 2023 til konto 4240 08 13013. 

Merk: Vi sender ikke ut annet betalingsvarsel enn dette.

Vi anbefaler at alle har gyldig reise- og avbestillingsforsikring, og tar forbehold om endringer som venneforeningen ikke rår over.

 

Detaljer

Dato onsdag 26. juli 2023
torsdag 27. juli 2023
Kalender Medlemsaktiviteter 2023 - SYNLIG FOR ALLE

Sted

Kjøreinstruks