Teatrets Venner i Trondheim er landets største venneforening for et regionteater. Som medlem får du en rekke fordeler i tillegg til at du er med og støtter Trøndelag Teater.ØKONOMISKE, PRAKTISKE OG SOSIALE MEDLEMSFORDELER

• 20% rabatt på teaterkortet.
• Gode, reserverte billetter til venneforestiling, vanligvis første ordinære kveldsforestilling etter premieren.
• Spesielle tilbud på billetter til enkelte forestillinger – som annonseres internt for medlemmene.
• Mulighet for å treffe andre teaterinteresserte, også for dem som vanligvis ikke har andre å gå på teater sammen med.

TEATERFAGLIGE MEDLEMSFORDELER


• Eget medlemsblad, "På første rad", tilsendt i posten tre ganger i året.
• Invitasjon til venneforestillinger og vennetreff i forbindelse med forestillingene, gjerne med et innhold som kan forsterke og gi tilskudd til det teaterfaglige utbytte.
• Medlemsturer til ulike typer forestillinger og teaterrelaterte hendelser andre steder – i landsdelen eller landet forøvrig.
• Være med på å avgjøre hvem som skal få venneforeningens kunstneriske pris.

Medlemsskapet koster kun kr. 400,- i året for enkeltmedlemmer og kr. 500,- for parmedlemmer.

Her kan du melde deg inn.

 

HILSEN FRA STYRELEDER - VI VIL SKAPE MØTEPLASSER FOR TEATERINTERESSERTE

Vi er teatervenner fordi vi liker teater som byr på glede, sjokk, latter, gråt, skuffelser, konflikter, sorg, vanskeligheter, komedie og drama. Kort sagt; opplevelser og grunnlag for refleksjoner som skal minne oss om hvilken mangfoldig verden vi lever i – en god verden vi liker og en vanskelig verden vi ikke forstår og frykter. Men upåvirket er vi ikke; ofte tar vi med oss inntrykkene, og snakker om dem med de vi har vært sammen med i teatersalen. Og noen reflekterer videre etterpå.

Her er én av oppgavene Teatrets Venner skal ha: Vi skal legge til rette for møtesteder der teaterinteresserte får treffe andre som også er opptatt av budskapet teatret formidler.  Hva kan vi forstå, og hvordan kan vi ta det med oss videre som en stadig utviding av vår livserfaring?

Velkommen til Teatrets Venner!

 

 

Eirik Lien, styreleder Teatrets Venner